6 Ocak 2008 Pazar

Ariciliga ilk adim attigim yer


Ahh benim Dursun dedem ben kerpeye giderken yolda senin kovanlari gormesem, nasil basliyacaktim bu ise, cok degerli insanlarla nasil karsilasacaktimm, site bile kurdum sayende:))Benim duygusal Dursun dedemm....Baslangic noktam sensinn..

Dursun dedem karsida oglu ile beraber tarlaya suruyorlardi, beni gorunce hemen geldi yanima. Arilarin hepsini satacakmis, bakamiyorum artik diyorr.. Ameliyat olacakmis, onun korkusu ve heyacani var kendisinde...Gerci lazerli prostat ama nerden bilsin, dedemi olum korkusu sarmis..Bana bisey olursa yengeni sik sik ziyarete gel demezmii, aglatacakti benide kendisi gibii.Allahdan sifa diliyorum kendisine..Allah uzun ve saglikli omur verir insallah..

Izmit-kandira yolunda, izmitten 15 km sonra burdaki kovanlari yol uzerindeyken gordum ve Dursun dedenin kapisini caldim ari satiyormusunuz diye. sagolsun 1 kovan satin aldim ondan. kovanin kapagini actigimda ari tamda ogul vermek uzere ana memelerini koymus. Bende 2 ye boldum hemen. Boylece 1 kovan 2 kovana cikti, iste boyle basladi bu meraktaa. Belki yol uzerinde bu kovanlari gormeseydimm bu ise bulasamazdim...Tabii dolayisiyla Abim Oktay Erdem'i de bulastirmamis olurdum:)))


2 yorum:

HB dedi ki...

Orada kesim müzelik bir şeyler vardır. Bir dahaki sefere bir gözden geçirin.
Dursun Dede'ye geçmiş olsun şimdiden.

TUNCAY ERDEM dedi ki...

Tamam abi gecirelimde, daha muzelik yerlerimm var ama hangisi muzelik bakalim anliyabilecek miyimm:)