15 Eylül 2007 Cumartesi

Kovan imalati



Yolda birde ruset kovan yaptiracagim marangozcuya ugradim, adam gene sallamis, araya baska isler sikistirdigindan rusetler gene haftaya kaldi. Rusetden sonra sirada polen tuzakli kovanlar var ama bu gidisle daha cok beklerimmmm..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Alıntı Değiştir Sil

--------------------------------------------------------------------------------
kovanlarda ar.ge çalışması yaptık ve yeniliklerden bahsedeyim ben bir imalatcıyım yanlız aydin/söke de arkadaşlar kovan ağaçlarını önce kurutulur ve dasonra işlenmeye başlandığında pilanya ve kalınlık derken toplama aşamasına geçildiği sırada bir kovan vidayla toplanmalıdır ,civi salma yapar ben kovanlarımın imalatında vida ve gecme yerlerinde deniz tutkalı kullanıyorum vede basit bir şey fakat kimse dikkat etmiyor ama vida başlarınıda ben celik macunla kaplıyorum cünkü kapanmayan metal oksitlenmeye mahkumdur kapak üstüne deniz konturası ve kovan altlarını deniz konturası yapıyorum kapaklara strafor köpük koyuyorum vede rapit boyaile boyuyorum on citasıyla birlikte 60 tl diyorum kat fiyatım ise citalı şekilde 30 tl diyorum kara kovanlar imalatımda vardir .özel bir kovan modelide vardır 22 cm eninde 100 cm uzunlugunda gibi ana arı kovanları 7 citalı kovanlar 20 çitalı kara kovan şeklinde bölmeli kovanlar mevcuttur ben kendime güvenir ve temiz iş yaparım hata bulana bedava veririm herkeze hayırlı pazarlar arkadaşlar


yalçın kabakçı cep : 05306067079

kabakci.09@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhabalar iyi günler.

Ben arı kovanı imalathanesi için örnek bir proje arıyorum. herhangi bir bilginiz var mı bu konuda? veya elinizde örnek bir proje varsa incelemem mümkün mü acaba? Elimizde yeterli miktarda bulunan arsalardan birine bu imalathaneden yapmayı düşünüyoruz. Ama bu konu hakkında herhangi bir tecrübemiz olmadığından elimizde örnek bir proje de yok. İlgilenirseniz veya yönlendirebileceğiniz bir yer varsa sevinirim..

Şimdiden teşekkürler..